Workshop schermen uitje

WORKSHOP SCHERMEN

Waarom een workshop Schermen?

Vroeger een belangrijke activiteit van de adel, nu een geweldige en leuke manier om met uw team, in het kader van bijv. teambuilding, deze spannende sport zelf te beoefenen. Deze eeuwenoude, nobele sport is vertaald in een workshop die actie, reactie, concentratie en snelheid van u vraagt.

Tijdens de workshop Schermen nemen wij u mee naar de Middeleeuwen. In deze tijd was je je leven niet zeker, want om de haverklap en om het minste geringste kon je uitgedaagd worden voor een duel. Wij gaan u en uw collega’s voorbereiden op zo’n duel. Gelukkig is schermen tegenwoordig een zeer veilige sport door de beschermende kleding (Kevlar).

Hoe gaat de workshop Schermen in z’n werk?

De workshop Schermen begint met een kort verhaal over de geschiedenis van de schermsport. Daarna leert u stap voor stap de technieken van het schermen. Dit begint met het oefenen van het voetenwerk daarna gaat u oefeningen doen met een sabel en dan is het tijd voor het echte werk het duelleren.

Wanneer kun je een workshop Schermen inzetten?

De workshop Schermen is leuk als uitje en bedrijfsuitje. De workshop kan ingezet worden als teambuilding activiteit en kan puur voor de lol gedaan worden. Samen met uw vrienden, familie of collega’s bent u tijdens deze workshop lekker sportief bezig met deze eeuwenoude sport.

Wat nog meer over de workshop Schermen:

De veiligheid bij deze workshop is gegarandeerd. Het materiaal is van topkwaliteit en de workshopgevers controleren en onderhouden het materiaal na iedere workshop. De workshop Schermen kan zowel op een binnenlocatie als een buitenlocatie gehouden worden.

Referenties workshop schermen:

Het Kristal “Tot in de puntjes geregeld, alles stipt op tijd en alle afspraken nagekomen. Goede instructie tijdens de workshop met duidelijke uitleg en spelelementen ingebouwd”

Mannaerts Appels Advocaten Notarissen “We hebben de schermclinic ontzettend leuk, interessant en professioneel gevonden.”

Prijs: € 22,50 per persoon (excl. BTW en reiskosten)
Duur: 1,5 uur
Deelnemers: minimaal 20 personen
Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook voor minder personen boeken!

Lees meer
Stuur door
BEL ONS: 030 744 0784
Offerte