groeps workshop dans

WORKSHOP LINEDANCE

Waarom een workshop Linedance?

Bij de workshop Linedance bent u bezig met solodansen met een gezellige groep mensen op typische Western muziek. Linedance is een dansvorm die alleen, maar toch in een gezelschap wordt uitgeoefend. Het is gewoon hartstikke leuk om te doen en plezier maken staat voorop!

Hoe gaat de workshop Linedance in z’n werk?

Bij de workshop Linedance gaat u na een korte warming up door een ervaren dansdocent direct met uw groep aan de slag. De groep wordt opgesteld in rijen naast, voor en achter elkaar  daarna leert u de kneepjes van het Country Line Dancing. U zult zien dat u in korte tijd al een Linedance beheerst, zonder dat u een ervaren danser hoeft te zijn.

Wanneer kun je een workshop Linedance inzetten?

De workshop Linedance kan goed ingezet worden als uitje of bedrijfsuitje. Ook is het erg leuk om een workshop Linedance op een bedrijfsfeest/ Western Feest in te zetten zodat iedereen lekker op de dansvloer kan staan.

Wat nog meer over de workshop Linedance:

De workshop Linedance wordt aangepast op het niveau van de deelnemers. Om de workshop Linedance nog meer in stijl te laten plaatsvinden zijn er cowboyhoeden en rode zakdoekjes op aanvraag beschikbaar.

 

Referentie workshop Linedance:

d-sighn Denemarken “Vrolijk makend, goede instructies, prima muziekkeuzes. Aanbevelingswaardig.”

Prijs workshop Linedance: € 14,50 (per persoon excl. BTW en reiskosten)
Duur: 1 uur
Deelnemers: minimaal 20 personen
Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook voor minder personen boeken!

Lees meer
Stuur door
BEL ONS: 030 744 0784
Offerte