De typetjes Franky Santegoeds van Tellingen en Betsy Nanninga vormen de illustere act De Paparantinoos. Zij zijn de meer dan komische noot door op volstrekt onnavolgbare wijze verslag te doen van “het feestje”! Op doortastende wijze weten ze alle verhalen naar boven te krijgen. Uiteraard geven ze daar een eigen interpretatie aan waar een ieder en dus ook “het onderwerp’ vaak hartelijk om moet lachen.

Wat kan ik verwachten?

Ze vermaken, zorgen ervoor dat de interactie op gang komt en zijn op ontwapenende manier scherp in hun manier van verslaan. Daarbij zullen ze nooit kwetsen want het moet vooral wel heel leuk blijven! Ambitieus als ze ‘in hun vak’ zijn is er hen ontzettend veel aan gelegen om van deze avond een succes te maken. Ze dromen allebei van een carrière in de showbizz. Deze avond moet voor Franky en Betsy dé doorbraak worden in de wereld van gossip, roddel en achterklap. Daarbij kunnen ze best wat hulp gebruiken en dus doen ze graag een beroep op jou voor ‘jouw verhaal’!

Wanneer zijn de Paparantinoos een goed idee?

De act ‘De Paparantinoos’ kan ingezet worden als animatie tijdens jouw feest, diner, meeting, party, beachparty, congres en zelfs als personages tijdens een rondleiding en stadsavontuur. Daarnaast is het uiteraard is ook mogelijk om de act geheel op maat voor jouw gezelschap te maken! Art of Events is immers boven alles storyteller en bedenker van passende concepten. We bedenken en realiseren dan ook graag de act die een meerwaarde kunnen vormen voor jouw evenement!

 

 Locatie: Flexibel
Prijsindicatie:  €600,- (excl. BTW en reiskosten)