‘The Ultimate Expedition’ is een spel geïnspireerd door fantastische en uitdagende programma’s zoals ‘Expeditie Robinson’, ‘Wie is de Mol’, ‘Fort Boyard’, etc. Maar natuurlijk wel met een paar verrassende twists en op maat gemaakt naar jouw gezelschap!

The good, the bad & the quickest

Bij aanvang wordt de groep door middel van een leuke activiteit (of in overleg) opgesplitst in een aantal kleinere groepen van ongeveer 8 – 10 personen. Vervolgens verplaatst ieder team zich naar een plek waar een toffe challenge voor de groep of juist tégen een andere groep staat te wachten. Naast deze challenges is er ook een bucketlist met vragen en opdrachten met als grootste uitdaging het scoren van zoveel mogelijk punten.

Stressbestendigheid levert tijdswinst op!

Iedere opdracht doet weer beroep op een andere combinatie van kwaliteiten zoals: snelheid, intelligentie, samenwerking, creativiteit, doelgerichtheid, historisch besef, humor, stressbestendigheid etc. Het aantal punten dat met de vragen en opdrachten wordt behaald wordt uiteindelijk omgezet naar tijdwinst.

Binnen of buiten?

‘The Ultimate Expedition’ is een leuk en zeer vermakelijk spel vol competitie, interactie en hilarische momenten. De spelonderdelen zijn volgens het principe ‘voor ieder wat wils’ en is recreatief/actief van aard. Binnen het spel wordt van zowel de stad als de aanwezige parken gebruik gemaakt. Dat geldt voor zowel de binnen- als buitenlocaties.

Flexibel inzetbaar

Wij organiseren dit spelprogramma graag op elke daarvoor geschikte locatie in Nederland en Vlaanderen. Graag maken we een voorstel op met, indien gewenst met een passend voorstel voor catering vooraf of nadien.

 

 Locatie: Flexibel
Prijsindicatie:  Vanaf 20 personen € 22,50 per persoon excl. BTW en reiskosten
Duur: Circa 2,5 uur

 

Chevron
“Collega’s waren zeer tevreden over de locatie, de originele spelonderdelen en het weer! En natuurlijk het enthousiasme van de spelbegeleider!”