Vind jij het televisieprogramma “Wie is de Mol” ook zo leuk? Dan is ons spelprogramma “Wie Zijn De Mollen” echt iets voor jou! Tijdens deze activiteit is er namelijk niet één, maar zijn er meerdere mollen die ontmaskerd moeten worden.

Wie Zijn De Mollen?

De groep wordt bij aanvang verdeeld in kleinere groepen van ongeveer 8 personen. De individuele groepsleden kunnen in een kort één-op-één onderonsje met de organisatie aangeven of zij de mol zouden willen zijn. Uit die personen wordt één mol per groep gekozen. Zijn of haar taak is de uitvoering van de spelonderdelen zoveel mogelijk saboteren, zonder ontmaskerd te worden!

Hersenkrakers en breinbrekers

Uiteindelijk zullen de groepen tegen elkaar strijden in hersenkrakers en breinbrekers en worden de behaalde resultaten bij elkaar opgeteld. Aan het einde zal ieder groepslid een stem mogen uitbrengen op wie zij denken dat de mol in hun groep is. Het juist raden van de mol kan bonuspunten opleveren die samen met de andere resultaten de uiteindelijke winnaar zullen bepalen.

Een dag om niet te vergeten

Wie Zijn De Mollen is een leuk en zeer vermakelijk spel vol competitie, interactie en hilarische momenten. Een spel waar vaak nog lang over na wordt gesproken!

 

 Locatie: Flexibel
Prijsindicatie:  Vanaf 15 personen €22,50 per persoon (excl. BTW en reiskosten)
Duur: Circa 2,5 uur

 

 

Novartis:
“Een leuk, verrassend en interactief programma! Een aanrader.”